Equip docentJúlia Canals (Salt - Les Bernardes)


Actriu. Llicenciada en Biologia per la Universitat de Girona i graduada en Art Dramàtic al Centre de formació teatral El Galliner de Girona el 2009. Amb una amplia formació en el camp de la interpretació, la dansa i la docència teatral, al 2010 crea la cia. Selvàtica Teatre.


Berta Camps (Aula Escenaris Especials)


Estudiant d’Arts Escèniques i educadora en el lleure. S’ha format, en interpretació i creació, amb professionals de l’escena catalana com Xicu Masó, Juan Pablo Miranda, Ferran Dordal, Cia. Mal Pelo, Leo Castro i Sílvia Escuder, entre d’altres. Actualment està finalitzant els seus estudis a l’Escola Universitària ERAM (Universitat de Girona), compaginant-t’ho amb la tasca d’educadora i docent a Escenaris Especials.

Rut Castell (Sarrià de Ter)Graduada en Art dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona, postgraduada en Teatre i Educació per l’Institut del Teatre de Vic i instructora de Kundalini ioga. Amplia els seus estudis teatrals amb els d’Integració Social. Actriu i cofundadora de la companyia Selvàtica Teatre. Tallerista i contacontes. Exerceix de professora de teatre des del 2008.  En formació contínua, investiga en el treball corporal i en la creació de nous llenguatges.

Clàudia Cedó (Aula Escenaris Especials)


Psicòloga, dramaturga i directora teatral, creadora d’Escenaris Especials,projecte que uneix el Teatre i la Psicologia. Llicenciada en Psicologia a la UAB, graduada en Art Dramàtic a El Galliner i formada en Teatre Social i Teatre de l’Oprimit. Psicòloga en centres de deshabituació de tòxics, centres penitenciaris i centres per a persones amb trastorns psicòtics i autisme. Imparteix formacions sobre “El teatre com a eina d’intervenció psicològica, educativa i social.

Esteve Holgado (Llagostera)


Artista visual. Graduat en Belles arts per la Universitat de Barcelona compagina la seva tasca de pintor, dissenyador gràfic i artista plàstic amb la docència i el teatre. És membre fundador de la Cia. Je m’appelle Gemma Pél i fundador i director artístic del festival escènic de petit format El Cacau.

Joan Vilajoana (Salt - Coma Cros)


Postgrau en Teatre i educació per l’Institut del Teatre de Vic. Habilitat com a Educador social (treballant en aquest sector més de 8 anys, en diferents camps) porta més de 12 anys donant classes de teatre a diferents escoles. Format en diferents àmbits (dansa, plàstica, performance, etc.) és membre del col·lectiu de teatre socioeducatiu Kilalia. Compagina la docència amb el treball d’ artista visual. La seva obra s’ha pogut veure en múltiples exposicions.