Equip docentJúlia Canals

Actriu. Llicenciada en Biologia per la Universitat de Girona i graduada en Art Dramàtic al Centre de formació teatral El Galliner de Girona el 2009. Amb una amplia formació en el camp de la interpretació, la dansa i la docència teatral, al 2010 crea la cia. Selvàtica Teatre.

Clàudia Cedó

Psicòloga, dramaturga i directora teatral, creadora d’Escenaris Especials, projecte que uneix el Teatre i la Psicologia. Llicenciada en Psicologia a la UAB, graduada en Art Dramàtic a El Galliner i formada en Teatre Social i Teatre de l’Oprimit. Psicòloga en centres de deshabituació de tòxics, centres penitenciaris i centres per a persones amb trastorns psicòtics i autisme. Imparteix formacions sobre “El teatre com a eina d’intervenció psicològica, educativa i social.”

Mireia Vallès

Actriu. Llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre i postgraduada en Pedagogia Teatral per l'Institut del Teatre de Vic. Amb una sòlida formació musical i de dansa, ha ampliat estudis, amb Eugenio Barba, Javier Daulte, Nicolaj Karpov i Maria Shmaevich, Franco di Francescoantonio i Konrad Zschiedrich, entre d’altres.

Joan Vilajoana

Postgrau en Teatre i educació per l’Institut del Teatre de Vic. Habilitat com a Educador social (treballant en aquest sector més de 8 anys, en diferents camps) porta més de 12 anys donant classes de teatre a diferents escoles. Format en diferents àmbits (dansa, plàstica, performance, etc.) és membre del col·lectiu de teatre socioeducatiu Kilalia. Compagina la docència amb el treball d’ artista visual. La seva obra s’ha pogut veure en múltiples exposicions.