Equip docent

 

M. Àngels Buisac i Mas

Graduada en Art dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona i amb estudis de clown a Bont's International Clown School. Actriu especialitzada en teatre familiar, des del 2004 forma part de la cia. de teatre infantil La Planeta. Professora del departament de Teatre infantil d' El Galliner des del 2008. 


 Anna Hidalgo

Actriu i narradora oral. Graduada en Art dramàtic per El Galliner, ha cursat el Postgrau de Pedagogia Teatral a Infantil i Primària i el Diploma en Teatre i Educació per l’Institut del Teatre de Vic. Amb una variada formació en dansa, és directora d’activitats en el lleure i, des de 1999, pedagoga teatral, especialitzada en teatre infantil i juvenil, impartint classes en múltiples espais i centres escolars.


Esteve Holgado

Artista visual. Graduat en Belles arts per la Universitat de Barcelona compagina la seva tasca de pintor, dissenyador gràfic i artista plàstic amb la docència i el teatre. És membre fundador de la Cia. Je m’appelle Gemma Pél i fundador i director artístic del festival escènic de petit format El Cacau.

 Pere Hosta

Actor còmic. Graduat en Art dramàtic per El Galliner, imparteix classes a l’Escola des de l'any 2000 en l’àmbit de la pedagogia teatral infantil. Des del 2006 és Cap del Departament de Teatre infantil d'El Galliner i coordinador de l’Escola de Teatre del Gironès. Especialitzat en clown i teatre d'humor, tècniques que també aplica en la seva activitat docent, el 2005 va fundar la seva pròpia companyia: perehosta teatredhumor. Paral·lelament, també forma part de la companyia de teatre familiar La Bleda.
 

Ovidi Llorente

Estudis d’Art dramàtic al Col·legi del teatre de Barcelona. Director de Lleure. Llicenciat en Pedagogia per la UB. Cantant i guitarrista en diferents formacions (destaquem-ne The Pepperpots). Pallasso d’hospital amb Humanitarian clowns, Xarop Clown i Red the Nosepaper a Itàlia, Catalunya i la Índia. Es defineix com a actor multidisciplinar i té la seva pròpia companyia, Criant pèl, “una sopa de clown, música, màgia, humor gestual i circ”.Cristina Matas

Actriu i professora de teatre. Graduada en Art dramàtic per La Casona (Barcelona).
Com a actriu ha participat en el Festival Temporada Alta i ha actuat en diversos curtmetratges, videoclips, sèries de televisió i cinema. Com a professora de teatre ha treballat en diverses escoles de Barcelona i Girona escrivint i dirigint les seves pròpies obres.
És membre fundadora de la Companyia La Palpuda.

 

 Claret Papiol

Més conegut amb el nom artístic de Claret Clown. Un pallasso que, amb trenta anys d’ofici, ha treballat tant en solitari (portant els seus espectacles per tot l’Estat, Europa i Àfrica), com amb companyies (franceses, angleses, Marduix titelles, cofundador del Circ Cric, etc.). Llicenciat per l’Institut del Teatre ha ampliat estudis de clown amb els Colombaioni a Itàlia, a l’Ecole Philippe Gaulier a París, i amb Pierre Byland, Michel Dallaire (Cirque du Soleil), Pierre Pilatte i Mònica Pagneux, entre d’altres.
Pilar Prats

Diplomada en Magisteri, directora de lleure i professora de teatre des de fa més de 30 anys. Fundadora i actriu del Talleret de Salt fins a la seva dissolució, s'ha format trepitjant escenaris, completats amb cursos puntuals: Konrad Zschiedrich (Interpretació), Philippe Gaulier (Mim i Melodrama) o Gisèle Barret (Pedagogia teatral) entre d'altres.
Directora d’El Galliner entre 1998 i 2006, actualment és la directora del Casal Teatral Infantil i Juvenil de l’Escola.