Inscripció

Les classes començaran la primera setmana d'octubre. L’Escola de Teatre del Gironès segueix el calendari escolar pel que fa a dies lectius i de vacances.


Inscripcions:

Matriculació oberta.

Preu mensualitat:

23 Euros (preu matrícula: 46 Euros, corresponents a 2 mensualitats per avançat (corresponents als mesos de maig i juny). Posteriorment es cobraran les 7 domiciliacions mensuals)


Baixes:

Per donar-vos de baixa de l'Escola de Teatre del Gironès cal que envieu un correu electrònic a l'adreça baixa.etg@girones.cat. Indiqueu el nom i cognoms de l'alumne i l'aula. Rebreu un correu de conformitat. Us preguem que ens comenteu també el motiu de la baixa.


Sigueu benvinguts!


MATRÍCULA OBERTA

IMPORTANT:

-  L'edat d'inscripció és de 7 a 12 anys complerts entre l'1 de gener i el 31 de desembre de l'any 2019.

- L'aplicació de matriculació està optimitzada per als navegadors Internet Explorer i Motzilla Firefox, en les seves versions actuals.

- Al final del procés de matriculació, heu de rebre un missatge per pantalla on s'informa que rebreu un correu electrònic de confirmació a la bústia de correu introduïda en el formulari. Aquest correu electrònic és el vostre comprovant de matriculació.

- En el cas que les places per a l'aula escollida estiguin exhaurides, passareu directament a llista d'espera. L'Escola es posarà en contacte amb vosaltres.

- Si teniu qualsevol problema o bé no rebeu el correu electrònic de confirmació, contacteu amb els serveis administratius de l'Escola de Teatre, per telèfon trucant al 972 21 32 62 o bé per correu electrònic a l'adreça cultura@girones.cat

- L'Escola de Teatre es reserva el dret de realitzar els canvis que cregui oportuns en les matriculacions per resoldre qualsevol incidència.Condicions generals

Esteu accedint al formulari de matriculació en línia de l'Escola de Teatre

Si teniu qualsevol dubte referent a la matriculació o funcionament de l'Escola de Teatre, contacteu amb l'equip pedagògic del centre mitjançant un correu electrònic adreçat a cultura@girones.cat o truqueu al 972 21 32 62.

Les dades acadèmiques inscrites seran validades pel professorat de l'Escola de Teatre. Posteriorment rebreu una confirmació electrònica de la matriculació.

Caldrà informar de qualsevol canvi en les vostres dades personals o bancàries als serveis administratius de l'Escola de Teatre tan aviat com us sigui possible.

El cobrament de la matrícula s'efectuarà per domiciliació bancària a finals de setembre. La matrícula té un import corresponent a dues mensualitats per avançat (corresponents als mesos de maig i juny). Posteriorment es cobraran 7 domiciliacions mensuals.

Si desitgeu efectuar la matriculació personalment, podeu dirigir-vos a les oficines del Consell Comarcal del Gironès (C/Riera de Mus,1A de Girona), en horari de 8:00h a 15:00h, de dilluns a divendres.


El responsable del tractament de les dades és l’Escola de Teatre del Gironès (Consell Comarcal del Gironès).
Les dades seran tractades amb finalitats docents i d’organització dels serveis.
Les dades es tractaran amb el vostre consentiment per donar compliment a les obligacions pròpies de l’Escola.
No es comunicaran a altres persones.
En qualsevol moment podrà accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol•licitar la limitació del tractament o oposar-s’hi.
Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a la nostra pàgina web.IMPORTANT:

De conformitat amb els canvis operats per la introducció de la regulació SEPA, les entitats bancàries exigeixen que pel càrrec i cobrament de rebuts, les entitats emissores com l’Escola de Teatre del Gironès disposem de la fitxa de dades bancàries degudament omplerta i signada pel banc. 

Per aquest motiu, mitjançant aquest enllaç:   


podreu descarregar la fitxa de dades bancàries perquè la ompliu i la porteu al vostre banc perquè us la signin i validin.  

Acte seguit ens l'haureu de retornar escanejada i enviada per correu electrònic acultura@girones.cat 

Si teniu cap problema truqueu-nos al 972 213 262.

Disculpeu les molèsties ocasionades.